Vastaa oikein ja voita liput fillarileffaan Orioniin!

Lystikäs kirjeenkantaja.

Lystikäs kirjeenkantaja.

Kansallinen audiovisuaalinen instituutti KAVI esittää heinä-elokuussa pyöräilyaiheisten elokuvien sarjan elokuvateatteri Orionissa. Sarjassa nähdään elokuvat Bellevillen kolmoset, Fillarijengi, Katupeilin takana, Polkupyörävarkaat, Cyclomania sekä Lystikäs kirjeenkantaja.

HePo ja KAVI yhteistyössä järjestävät pienimuotoisen tietokilpailun, johon oikein vastanneiden kesken arvotaan kaksi lippupakettia. Lippupaketit sisältävät kaksi vapaavalintaista lippua johonkin edellä mainituista elokuvista.

Ja nyt tarkkana kaikki pyöräilyasiantuntijat! Kysymys kuuluu: Elokuvassa Fillarijengi (1979) kaverijengin tähtäimessä on legendaarinen pyöräkisa Indianan yliopiston kampuksella. Mikä on tuon kisan nimi?

Jos uskot tietäväsi oikean vastauksen, kerro se 25.7. mennessä sähköpostitse osoitteeseen info at hepo.fi. Kerro samalla, mihin pyöräilyelokuvanäytökseen haluat liput, jos onnetar suosii juuri sinua. Esitysaikataulun löydät KAVIn sivuilta. Ilmoita viestissä samalla koko nimesi ja yhteystietosi. Arvonta suoritetaan 28.7. ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Tagit:,