Maailma saapuu jälleen kylään ja HePo on mukana menossa!

Maailma kylässä -festivaali järjestetään Kaisaniemen puistossa ja Rautatientorilla viikonloppuna 24.-25.5. HePo on mukana tapahtumassa omalla esittelypisteellään Mahdollisuuksien tori -teltassa (paikka C234: teltan pohjakartta, pdf). Hepolaisten mukana samalla pisteellä päivystää pyörämatkakirjailija Matti Rämö kertomassa polkupyöräseikkailuistaan Itä-Euroopassa, Andalusiassa, Islannissa ja muissa eksoottisissa maailman kolkissa. Tule moikkaamaan! Festivaalille on vapaa pääsy ja se on avoinna lauantaina klo 11-20 ja sunnuntaina klo 11-18.

Katso videolta, millaista meno oli viime vuonna: http://vimeo.com/66961489

Maailma kylässä on vuodesta 1995 lähtien järjestetty järjestö-, kehitysyhteistyö- ja monikulttuurisuustapahtuma. Tarjolla on musiikkia, tanssia, teatteria, taidetta, keskusteluja, kirjallisuutta, eksoottista ruokaa ja monipuolista toimintaa. Maailma kylässä antaa uusia kokemuksia ja näkökulmia suvaitsevaan monikulttuurisuuteen, kehitysyhteistyöhön, kestävään kehitykseen ja globaaliasioihin.

Maailma kylässä -festivaalin pääjärjestäjä on Kepa ry, joka on yli 300 kehitysyhteistyötä tekevän tai muuten kehitysmaa- ja globaalikysymysten kanssa työskentelevän suomalaisen kansalaisjärjestön kattojärjestö. Festivaalin ohjelma ja näytteilleasettajat, festivaalialueen kartta ym. lisätiedot: http://www.maailmakylassa.fi/

Tagit:,