Aamupalaa pyöräilijöille tiistaina 13.5.2014

Kuulkaa kaikki! Virittäkää herätyskellonne, kiillottakaa hampaanne ja ilmoittakaa myöhästyvänne aamun ensimmäisestä tapaamisesta! Syyksi kertokaa, että teidät on kutsuttu Helsingin Polkupyöräilijäin yhteistyökumppaneineen järjestämään maksuttomaan aamupalatilaisuuteen täyttämään vatsanne ja vaihtamaan kuulumisia tuttujen ja tuntemattomien kanssa. Tarjolla on maistuvia sämpylöitä ja palan painikkeeksi kuppiinne kaadetaan toivomuksen mukaan kahvia, teetä tai kaakaota. Eivätkä rautaiset ratsunne jää ilman! Asiaatuntevat mekaanikkomme öljyävät ketjunne, paineistavat renkaanne ja antavat ohjeita muista välttämättömimmistä huoltotoimista.

Pyörällä töihin -päivänä tiistaina 13.5. tehkää siis niin, että kuormaatte perheenne tarakalle, suuntaatte kohti Suvilahtea ja neuvotte naapureita seuraamaan mukana! Aamupalatilaisuuden löydätte kahvin tuoksun ja iloisen puheensorinan johdattelemina Sörnäisten rantatieltä Suvilahden sisäänkäynnin luota (kartta: http://bit.ly/Kd4URn). Aamupala on katettu kello 7-9, mutta muistakaa viisas sanonta: Aikainen lintu madon nappaa!

Katsokaa Facebookista, ketkä kaikki ovat jo luvanneet tulla mukaan, ja luvatkaa tekin!

Lämpimästi tervetuloa aamupalalle!

 

Tapahtuman järjestämiseen on saatu tukea Helsingin kaupungilta. Lisäksi yhteistyössä ovat mukana: Oranssi, Reilu kauppa ry, Luonto-Liitto ja Tour de Helsinki -kuntoajotapahtuma.

Tagit:,