Fillaroi Espoon elokuvajuhlille HePon matkassa

Kansainvälinen eurooppalaisen elokuvan festivaali Espoo Ciné järjestetään tänä vuonna 24. kerran. Elokuvista voi nauttia kymmenen päivän ajan perjantaista sunnuntaihin 16.-25.8.2013. Elokuvia esitetään Tapiolassa Espoon kulttuurikeskuksessa ja elokuvateatteri Kino Tapiolassa sekä Leppävaarassa Bio Rex Sellossa.

Bike Shorts

Bike Shorts
Fillariaiheisia lyhytelokuvia. Lähtö Kiasmalta keskiviikkona 21.8. klo 19.00.

Tällä kertaa festivaalin Club de Vélo tarjoaa erityisesti pyöräilijöille suunnattua ohjelmaa. Toiveena on, että mahdollisimman moni saapuisi leffanäytökseen fillaroiden, sillä mikäpä olisikaan parempi tapa viettää elokuista iltaa kuin pyöräillä nauttimaan laadukkaista elokuvista. Kannustaakseen leffayleisöä pyörän selkään Espoo Ciné ja HePo järjestävät yhteistyössä ohjattuja pyöräretkiä Helsingistä Tapiolaan. Retken vetäjänä toimiva HePon jäsen pitää huolen aikataulusta ja reitillä pysymisestä. Osallistujat voivat nauttia pyöräilystä ja maisemista eikä aluetta tuntemattoman tarvitse jännittää eksyykö matkalla tai myöhästyykö leffasta.

Siksak-Nono

Siksak-Nono
Mukaansatempaava lasten seikkailuelokuva. Perheretken lähtö Kiasmalta lauantaina 24.8. klo 11.00.

Yksin ajaminen voi tuntua tylsältä ja joillekin kymmenen kilometrin matka Tapiolaan saattaa kuulostaa liian pitkältä poljettavaksi. Siksi Espoo Ciné ja HePo kannustavatkin ihmisiä mukaan leffaretkille. Yhdessä ajaessa ja mukavassa seurassa pitkäkin matka taittuu kuin huomaamatta. Lisäksi retkillä pyöräillään rauhalliseen tahtiin ja ylämäet voi vaikka taluttaa, joten kaikki pysyvät kyydissä mukana. Perillä odottaa kunnollinen pyöräparkki, jonka telineisiin pyörän saa turvallisesti lukittua rungosta kiinni.

Festivaaliviikon aikana järjestetään useita retkiä, joiden aikataulut löytyvät alla olevasta taulukosta. Ellei aikataulun yhteydessä toisin mainita, kaikki retket alkavat Helsingissä Kiasman edestä Mannerheimin patsaan luota. Tapiolassa liikkeelle lähdetään Kulttuurikeskuksen pääoven viereisestä pyöräparkista.

Michael Kohlhaas

Michael Kohlhaas
Mads Mikkelsenin tähdittämä historiallinen draama. Lähtö Kiasmalta torstaina 22.8. klo 17.30.

Blue Jasmine

Blue Jasmine
Woody Allenin uutuuselokuvan Suomen ensi-ilta. Lähtö Kiasmalta perjantaina 23.8. klo 18.00.

The Best Offer

The Best Offer
Giuseppe Tornatoren taidemaailmaan sijoittuva tarinalabyrintti. Lähtö Kiasmalta sunnuntaina 25.8. klo 14.30.

Päivä Lähtö Paluu Näytökset, joihin retken mukana ehtii ja joista ehtii paluuretkelle
perjantai 16.8. 20.00 23.00
lauantai 17.8. 20.15 23.20
sunnuntai 18.8. 11.30 15.00
tiistai 20.8. 18.00 21.30
keskiviikko 21.8. 19.00 21.50

Huom! Pyöräilijöille suunnattu retki, jonka kohteena lyhytelokuvakooste Bike Shorts. Retken päätepiste ja paluuretken lähtöpaikka Kino Tapiolan luona. Paluuretki ei odota Tapiolasalin näytöksestä tulijoita.

torstai 22.8. 17.30 21.00
torstai 22.8. 21.00 23.50

Huom! Ilmainen ulkoilmanäytös. Näytöspaikkana on Näyttelykeskus WeeGee (Ahertajantie 5), joka on samalla retken päätepiste ja paluuretken lähtöpaikka.

perjantai 23.8. 18.00 21.00
lauantai 24.8. 11.00 14.00

Huom! Lapsiperheille suunnattu retki, jonka kohteena lasten seikkailuelokuva Siksak-Nono (K7). Retkellä ajetaan lapsille sopivaa vauhtia. Paluuretki ei odota Kino Tapiolan näytöksestä tulijoita.

sunnuntai 25.8. 14.30 18.15

Tagit:,