HePo Maailma kylässä -festivaaleilla 25.-26.5.2013

HePo on mukana Maailma kylässä -festivaaleilla viikonloppuna 25.-26.5.2013 Helsingin Kaisaniemessä. Yhdistys esittelee toimintaansa omalla esittelypisteellään Mahdollisuuksien tori -teltassa. Festivaali on avoinna lauantaina klo 11-20 ja sunnuntaina klo 11-18. Tervetuloa tutustumaan!

Maailma kylässä on vuodesta 1995 lähtien järjestetty järjestö-, kehitysyhteistyö- ja monikulttuurisuustapahtuma. Tarjolla on musiikkia, tanssia, teatteria, taidetta, keskusteluja, kirjallisuutta, eksoottista ruokaa ja monipuolista toimintaa. Maailma kylässä antaa uusia kokemuksia ja näkökulmia suvaitsevaan monikulttuurisuuteen, kehitysyhteistyöhön, kestävään kehitykseen ja globaaliasioihin.

Maailma kylässä -festivaalin pääjärjestäjä on Kepa ry, joka on yli 300 kehitysyhteistyötä tekevän tai muuten kehitysmaa- ja globaalikysymysten kanssa työskentelevän suomalaisen kansalaisjärjestön kattojärjestö.

Festivaalin ohjelma ja näytteilleasettajat, festivaalialueen kartta ym. lisätiedot: http://www.maailmakylassa.fi/

Tagit:, ,