Pyöränkumikampanja kerää rikkinäiset pyöränkumit hyötykäyttöön

Nouseva Myrsky on luvialainen korupaja, joka valmistaa käsityönä uniikkeja koruja kierrätetystä kumista. Korujen raaka-aineeksi kelpaavat myös polkupyörän sisärenkaat.

pyorankumikampanja-2013-pieni

Nousevan Myrskyn käynnistämä Pyöränkumikampanja kerää rikkinäisiä pyöränkumeja kierrätysraaka-aineeksi korunvalmistukseen. Älä siis heitä puhjenneita kumeja roskikseen, vaan toimita ne uusiokäyttöön! Samalla tuet suomalaista käsityötä sekä uusiomateriaalien hyödyntämistä tuotteiden valmistuksessa.

HePo osallistuu pyöränkumikampanjaan yhteistyössä Pyöräkeskuksen kanssa avaamalla kesän ajaksi kumien keräyspisteen Narinkkatorille Pyöräkeskuksen konttiin. Toinen keräyspiste avataan Maunulan majalle Helsingin keskuspuistoon. HePo lähettää keräyspisteisiin tuodut kumit uusiokäyttöön Luvialle.

Kaikki kampanjaan osallistuvat saavat luovutetuista pyöränkumeista vastalahjaksi 20 prosentin alennuksen Nousevan Myrskyn verkkokaupassa osoitteessa http://shop.nousevamyrsky.fi/. Alennukseen oikeuttavan kampanjakoodin saat keräyspisteeltä samalla kun tuot kumeja keräykseen.

Pyöräkeskuksen ja Maunulan majan keräyspisteiden lisäksi pyöränkumeja voi toimittaa postitse suoraan korupajalle osoitteeseen:

Nouseva Myrsky
Keskuskuja 4
29100 Luvia

Pyöräkeskuksella kumeja kerätään keskuksen aukioloaikoina ma-la klo 10-18. Maunulan majalle kumeja voi tuoda ympäri vuorokauden, keräyspiste sijaitsee verannalla majan ulkopuolella. Helsingin keräyspisteissä kumeja kerätään elokuun loppuun asti. Tämän jälkeen kumeja voi edelleen lähettää omatoimisesti korupajalle edellä mainittuun osoitteeseen ympäri vuoden.

Kampanjaan voi osallistua vaikka vain yhdellä pyöränkumilla! Osallistuminen on kannanotto jätteen vähentämisen, suomalaisen käsityön sekä yrittäjyyden puolesta.

pyorankumikampanja-2013-korumalli

Kuva: Studio Adeleide / Katja Kuorinki-Väänänen

Tagit:, , , , , ,