Muistutus Sähköttäjänpuiston puistosuunnitelmasta

Teollisuuskadulta suunnitellaan uutta autoliikenteen yhteyttä Veturitielle Keski-Pasilaan. Katuyhteys hyödyntäisi käytöstä poistettua satamaradan ratakuilua, joka alittaa Ratapihantien. Suunnitelmiin liittyy uusia pyöräliikenteen järjestelyitä, uusi siltayhteys Teollisuuskadun yli sekä Sähköttäjänpuiston puistosuunnitelma.

Teollisuuskadun suunnitelmat olivat nähtävillä 30.4.-14.5.2013. HePo jätti suunnitelmista Sähköttäjänpuistoa koskevan muistutuksen, jossa kiinnitetään huomiota huonoon näkyvyyteen pyöräteiden välisessä risteyksessä Sähköttäjänsillan pohjoispäässä. Näkyvyyttä heikentää nykyinen tiilimuuri, jota suunnitelmassa ei esitetä purettavaksi tai näkyvyyttä muutoin parannettavaksi.

HePon muistutus on luettavissa (pdf, 52 kt).

Teollisuuskadun ja Sähköttäjänpuiston suunnitelmiin voi tutustua:

Päivitys: Yleisten töiden lautakunta hyväksyi Teollisuuskadun katu- ja puistosuunnitelmat 27.5.2014.

Tagit:, , ,