Aamupalaa työmatkapyöräilijöille -tapahtuma tulee taas! (14.5.)

aamupalaa-tyomatkapyorailijoille-2012-artikkelikuva3Helsingin  polkupyöräilijät (HePo), Oranssi, Luonto-Liitto, Reilun kaupan edistämisyhdistys ry ja Pelago Bicycles järjestävät Aamupalaa työmatkapyöräilijöille  –tapahtuman Pyörällä töihin -päivänä tiistaina 14.5.2013 kello 7:00-9:00.

Aamupalapiste perustetaan Baanan alkuun (länsipäähän), Mechelininkadun alikulun luona olevalle aukiolle. Aamupalapisteellä jaetaan pyöräilijöille sämpylöitä sekä  kahvi- ja  teeannoksia, öljytään ketjuja, pumpataan renkaita ja  jutellaan mukavia!

Tervetuloa aamupalalle!

Aamupalaa työmatkapyöräilijöille –tapahtuman järjestämiseen on saatu  tukea Helsingin liikuntalautakunnalta. Lisäksi tapahtumaa ovat tukeneet Nurmileipä Oy ja Opastemestarit Oy.

Liity tapahtumaan Facebookissa ja tsekkaa myös HePon Facebook-sivu.

***
Viime vuoden toukokuussa ensi kertaa järjestetty Aamupalaa työmatkapyöräilijöille -tapahtuma osoittautui huimaksi menestykseksi, kun arviolta 600-700 pyöräilijää piipahti paikalla. Tunnelmia tapahtumasta Hufvudstadsbladetin YouTube-videossa.

Tagit:, , , , ,