Muistutus Lehtimäentien katusuunnitelmasta

Lehtimäentie on Espoon keskuksen pohjoispuolella sijaitseva katu, joka on autoliikenteelle päättyvä sivukatu, mutta pyöräliikenteelle läpikulkuyhteys Kirkkokadun ja Espoontien välillä. Vaikka autoliikenne kadulla onkin vähäistä, on sen viereen suunniteltu kolme metriä leveä yhdistetty pyörätie ja jalkakäytävä. Autojen kääntöpaikan kohdalla pyörätie mutkittelee jyrkästi, eikä suunnitelma tältä osin noudata valtakunnallista suunnitteluohjetta.

Katusuunnitelmaehdotus oli nähtävillä 15.-29.4.2013. HePo jätti suunnitelmasta muistutuksen, jossa pyörätietä ehdotetaan oikaistavaksi kääntöpaikan kohdalla. HePon muistutus on luettavissa.

Suunnitelmaan voi tutustua:

Päivitys: Espoon tekninen lautakunta hyväksyi Lehtimäentien katusuunnitelman 21.5.2014.

Tagit:, ,