HePo etsii projektipäällikköä Hyvä työpaikka pyöräillä -projektiin

Helsingin Polkupyöräilijöiden ”Hyvä työpaikka pyöräillä” -projekti on työpaikoille suunnattu kehitys- ja koulutushanke. Sen tavoitteena on edistää pyöräilyä järjestämällä muun muassa työpaikkojen pyöräilyolosuhteiden arviointia, käytännön pyöräilyvinkkejä esitteleviä pyöräilyaamiaisia, pyöränhuollon opastustilaisuuksia sekä pyöräilyvirkistyspäiviä. Projekti on liikkumisen ohjauksen tutkimus- ja kehittämishanke ja se saa rahoitusta Helsingin kaupungilta, liikenne- ja viestintäministeriöltä sekä Kunnossa kaiken ikää -ohjelmalta.

Projektille etsitään osa-aikaista (2 päivää viikossa) projektipäällikköä. Projektipäällikkö koordinoi hanketta yhdessä HePon hankesuunnittelijan Petteri Nisulan kanssa. Työhön kuuluu hankkeen koulutusmateriaalien suunnittelutehtävät ja hankkeen markkinointi työpaikoille. Työpaikkakäyntejä suorittavat HePon koulutetut vapaaehtoiset. Projektipäällikkö kokoaa työpaikkatiimit ja koordinoi niiden aikatauluja sekä hoitaa projektin hallinnoinnin ja raportoinnin.

Projektipäälliköltä edellytetään kiinnostusta pyöräilyn edistämiseen. Kaikki pyöräilyyn liittyvä asiantuntemus katsotaan eduksi. Sujuva kirjallinen ilmaisu, hyvät vuorovaikutustaidot ja kokemus yritysten kanssa toimimisesta auttavat työn menestyksellistä hoitamista.

Työajat voidaan sopia joustavasti ja työtä on mahdollista osittain tehdä etätyönä.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa 31.1. mennessä hankesuunnittelija Petteri Nisulalle sähköpostilla osoitteeseen petteri.nisula at hepo.fi.

Yhteystiedot:
hankesuunnittelija Petteri Nisula
petteri.nisula at hepo.fi
puh. 044-5501445

Työ alkaa: 11.2.2013
Työaika: 2 päivää (15h) viikossa
Työn kesto: 6 kuukautta
Palkkaus: 1000 euroa/kk

Tagit: