HePon hallitukseen kaksi uutta jäsentä syyskokouksessa

HePon syyskokous pidettiin perjantaina 14.12. Kulmahuoneella. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat ja luottamushenkilöiden palkkioperusteet.

Aiemmin syksyllä voimaan tullut sääntömuutos mahdollisti hallituksen kasvun kahdella uudella jäsenellä. Uudessa hallituksessa on kahdeksan jäsentä entisen kuuden sijaan. Uusina jäseninä hallitukseen valittiin Satu Leppänen ja Marjut Ollitervo. Kaikki erovuorossa olleet jäsenet valittiin jatkokaudelle. Hallituksen kokoonpano 1.1.2013 alkaen on seuraava: Timo Hast, Jari Kirjalainen, Otso Kivekäs, Satu Leppänen, Risto Mäentie, Laura Nurminen, Marjut Ollitervo ja Pekka Sirkiä. Puheenjohtajaksi valittiin Janne Nurminen, joka jatkaa toiselle kaksivuotiskaudelleen.

Kokouksessa vahvistettiin vuoden 2013 toimintasuunnitelma sekä tulo- ja menoarvio (ks. tarkemmin jäsenosiosta). Jäsenmaksun (15 eur) ja kannatusmaksun (50 eur) suuruus seuraavalle vuodelle vahvistettiin, eikä niihin tullut muutoksia. Samoin puheenjohtajan palkkio (200 eur/kk) ja hallituksen jäsenten kokouspalkkio (30 eur/kokous) pysyivät muuttumattomina.