Uusi Polkija julkaistu – teemana pyöräilyn turvallisuus

hepo-polkija-joulukuu-2012Uusi Polkija-lehti on ilmestynyt. Tällä kertaa kyseessä on teemanumero, jonka sisältönä ovat painavat aiheet pyöräilyn turvallisuudesta, onnettomuuksista, oikeusjutuista ja pyörävarkauksista. Näiden aiheiden ohella lehti tarjoaa myös pyöräilyyn liittyviä mukavia uutisia, konferenssikuulumisia, tapahtumakuvauksia ja hauskoja retkikertomuksia.

Lehden paperiversiota jaetaan myös HePon jäsentilaisuuksissa, messuilla ja muissa tapahtumissa, joissa HePo on esillä. Lehti on ladattavissa myös sähköisessä muodossa.

 ***

HePo on jo vuodesta 1989 lähtien julkaissut Polkija-lehteä. Tuolloin lehti oli A5-kokoinen vihkonen. Historiansa aikana lehteä on saatu julkaistua parhaimmillaan puolenkymmentä numeroa vuodessa.

Sähköisten kanavien käytön lisääntyessä paperilehden merkitys tiedottamisen välineenä on vähentynyt, mutta se ei kuitenkaan ole merkityksetön. Parhaimmillaan Polkija voi olla elinvoimainen pyöräilyn kulttuurilehti, joka nostaa esille asioita, jotka jäävät muualla pimentoon.

Seuraava Polkija-lehti pyritään julkaisemaan jo kevään 2013 aikana.

Lehden teossa voi olla mukana monin tavoin: kirjoittajana, taittajana, valokuvaajana, yhteistyökumppaneiden ja mainostajien hankkijana, toimitussihteerinä, oikolukijana, kääntäjänä ja niin edelleen.

Mikäli sinua kiinnostaa olla mukana tekemässä pyöräilyn kulttuurilehteä, ota yhteyttä toimitukseen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen polkija at hepo.fi.

 

Tagit:,