Muistutus Kuusmiehentien ja Kuusmiehenkaaren katusuunnitelmista

Kuusmiehentien ja Kuusmiehenkaaren suunnitelmat liittyvät Jokeri 2 -bussilinjan liikennejärjestelyihin, joihin sisältyy Kuusmiehentien rinnalle rakennettava uusi joukkoliikennekatu. Järjestelyitä koskevat katusuunnitelmaluonnokset olivat kommentoitavina 31.7.-12.8.2012, jolloin HePo jätti suunnitelmista kommentin. Kommentissa mm. esitettiin parannuksia pyöräliikenteen järjestelyihin. Kommentit eivät johtaneet muutoksiin. Perustelut selviävät kaupungin antamasta vastineesta.

Luonnosvaiheen jälkeen viimeistellyt suunnitelmat olivat nähtävillä 24.10.–6.11.2012. HePo jätti suunnitelmista muistutuksen, jossa kiinnitetään huomiota erityisesti Sysimiehentien liikennejärjestelyihin. Lisäksi esitetään Kuusmiehentien pyörätien laatutason nostoa sekä pyörätien linjauksen muuttamista Torpparinmäentien risteyksessä.

HePon muistutus ja katusuunnitelmat:

Päivitys 5.2.2013: Yleisten töiden lautakunta käsitteli Kuusmiehentien katusuunnitelmia kokouksessaan 11.12.2012 ja päätti palauttaa asian uudelleen valmisteltavaksi. Kaupungin vastine HePon muistutukseen ilmenee kokouksen pöytäkirjasta.

Tagit:, , , ,