Mechelininkadun katusuunnitelmaluonnosten kommentointi

Mechelininkadun katusuunnitelmaluonnos oli kommentoitavana 18.-31.10.2012. Suunnitelma liittyy kadun peruskorjaukseen, joka on tarkoitus aloittaa 2013.

Kadun kunnostamisen yhteydessä parannetaan pyöräliikenteen sujuvuutta rakentamalla uusia yksisuuntaisia pyöräteitä ja -kaistoja. Samassa yhteydessä saneerataan kadun vanha puusto sekä uusitaan pinnoitteita. Työ rajoittuu välille Hietaniemenkatu – Nordenskiöldin aukio.

Liikenteellisenä ratkaisuna yksisuuntaiset pyöräväylät ovat toimivia ja lisäävät pyöräilyn sujuvuutta ja turvallisuutta. Pääpiirteissään suunnitelma onkin erittäin hyvä. Siinä on kuitenkin joitakin yksityiskohtia, kuten reunakiviä, joihin HePon kommenteissa esitetään muutoksia.

HePon kommentti ja katusuunnitelmat:

Päivitys 6.12.2012: Rakennusvirasto antoi oman vastineensa HePon kommentteihin 26.11.2012.

Tagit:, , ,