Kuntavaaliaiheisen pyöräilymanifestin julkistamistilaisuus ja Kriittinen pyöräretki

Tiedoksi mediatiedote: KUTSU 9.10. kello 17.30: Kuntavaaliaiheisen pyöräilymanifestin julkistamistilaisuus ja Kriittinen pyöräretki

Hyvä HePon jäsen,

Toteutamme syksyn aikana kokeilun, jossa HePon mediatiedotteet välitetään myös jäsenet-listan kautta kaikille jäsenille. Tarkoituksena on pitää jäsenet paremmin tietoisena siitä, mitä HePo tekee ja miten HePo pyrkii näkymään julkisuudessa. Lehdistötiedotteita lähetetään yleensä 1-2 kuukaudessa. Jakelulista käsittää tällä hetkellä 21 lehti-, radio ja tv-toimitusta painottuen Pääkaupunkiseudun mediaan.

Jäsenistölle suunnatusta tiedottamiskokeilusta voi lähettää palautetta suoraan minulle. Palautteen pohjalta HePon hallitus päättää vuoden lopussa jääkö käytäntö pysyväksi. Mikäli kielteistä palautetta tulee paljon, kokeilu voidaan toki keskeyttää aikaisemmin.

Alla on tänään lähtenyt tiedote, tai pikemminkin kutsu kuntavaaliaiheisen pyöräilymanifestin julkistamistilaisuuteen ja Kriittiselle pyöräretkelle 9.10. kello 17.30.

Jatkossa tiedotteet tulevat listalle ilman saatetta. Otsikkokentässä on teksti ”Tiedoksi mediatiedote”.

***

Kutsu kuntavaaliaiheisen Pyöräilymanifestin julkistamistilaisuuteen ja Kriittiselle pyöräretkelle tiistaina 9.10. kello 17.30

Helsingin Polkupyöräilijät haluaa nostaa pyöräilyn kuntavaalien näkyväksi teemaksi Helsingissä. Kuntavaaleihin liittyen Helsingin Polkupyöräilijät julkaisee 9.10. Pyöräilymanifestin 2012. Manifestin taakse kerätään allekirjoituksia kunnallisvaaliehdokkailta kaikista puolueista.

Pyöräilymanifestin julkistamistilaisuus pidetään Kriittisen pyöräretken aluksi kello 17.30 Narinkka-torilla. Tilaisuudessa eri puolueiden kuntavaaliehdokkailla on mahdollisuus kertoa näkemyksiään pyöräilyn edistämisestä Helsingissä.

Kriittinen pyöräretki lähtee liikkeelle noin kello 18:00 ja sen reitti kulkee keskustassa, Kalliossa ja Töölössä. Kriittisen pyöräretken reittikartta: http://goo.gl/maps/Gtp6K

Kuukausittain järjestettävä Kriittinen pyöräretki kulkee niillä Helsingin katuosuuksilla, joilla pyöräliikenne on jätetty autoliikenteen varjoon. Tapahtumaa järjestävät yhteistyössä Helsingin Polkupyöräilijät ja Helsingin seudun Maan ystävät.

Tagit:, ,