Kuusmiehentien katusuunnitelmaluonnosten kommentointi

Kuusmiehentien katusuunnitelmaluonnos oli kommentoitavana 31.7.-12.8.2012. Suunnitelma liittyy Jokeri 2 -bussilinjan liikennejärjestelyihin, joihin sisältyy Kuusmiehentien rinnalle rakennettava uusi joukkoliikennekatu. Pyöräliikenteen järjestelyihin suunnitelmassa ei juurikaan esitetä parannuksia.

HePon kommenteissa esitetään parannuksia mm. Kuusmiehentien pohjoispuolella kulkevan pyörätien laatutasoon sekä Sysimiehentien ahtaan ja näkemiltään puutteellisen risteyksen järjestelyihin. Lisäksi kommenteissa muistutetaan, että myös pyöräilijät käyttävät Kuusmiehentien ajorataa, ja että tämä on huomioitava liikennejärjestelyissä.

Päivitys 6.11.2012: Kaupunki antoi vastineensa HePon kommentteihin 23.10.2012. Kommentit eivät johtaneet muutoksiin suunnitelmassa. Valmiit Kuusmiehentien ja Kuusmiehenkaaren katusuunnitelmat olivat nähtävillä 24.10.-6.11.2012. HePo jätti suunnitelmista muistutuksen, jossa kiinnitettiin huomiota erityisesti Sysimiehentien risteykseen.

Tagit:, ,