Fillarikalenteri.fi siirtyy Helsingin Polkupyöräilijät ry:n omistukseen

Helsingin Polkupyöräilijät tiedottaa
****************************************************************

Fillarikalenteri.fi siirtyy Helsingin Polkupyöräilijät ry:n omistukseen

Pyöräilijöiden suosima yhteisöllinen verkkopalvelu Fillarikalenteri.fi siirtyy Suomen suurimman pyöräilyseuran Helsingin Polkupyöräilijöiden (HePo) omistukseen helmikuun alusta alkaen.

Lahjoituksen tavoitteena on tukea Fillarikalenterin kehittämistä ja toimintaedellytyksiä siirtämällä se yleishyödyllisen yhdistyksen omistukseen.

Hepolaiset ovat olleet palvelun kehittämisessä jo alusta lähtien aktiivisesti mukana, joten Fillarikalenterille HePo on luonteva koti. Puolueettomana ja ilman kaupallisia intressejä toimivana yhdistyksenä HePolla on loistavat edellytykset kehittää palvelua eteenpäin. Fillarikalenterin kehittäminen oli mielenkiintoinen projekti, mutta oma aikani menee nykyisin espoolaisen Kivenlahden Pyörähuollon pyörittämiseen, sanoo Fillarikalenterin perustaja Antero Salvanto.

Palvelua pyritään uudistamaan vapaaehtoisvoimin, ja uusi versio pyritään julkaisemaan vuoden 2012 aikana.

Haluamme kannustaa ihmisiä osallistumaan palvelun edelleen kehittämiseen. Fillarikalenteri on kuitenkin luonteeltaan yhteisöllinen palvelu, miksi ei sen kehityskin voisi olla yhteisöllistä, sanoo Helsingin Polkupyöräilijöiden puheenjohtaja Janne Nurminen.

Fillarikalenteri sisältää kattavasti erilaisia pyöräilytapahtumia, seurojen yhteislenkkejä, retkiä, kilpailuja sekä yksityisten harrastajien ilmoittamia lenkkejä Suomessa. Kalenteri avattiin helmikuussa 2009 ja se saavutti nopeasti käyttäjiensä suosion. Palvelu toimii osoitteessa http://www.fillarikalenteri.fi.

Lisätietoja:

Antero Salvanto
Kivenlahden Pyörähuolto
puh. 09 412  9020

Janne Nurminen, puheenjohtaja
Helsingin Polkupyöräilijät ry.
puh. +358 44 353 4922

Tagit:, ,