Suomi Pyöräilee -tietoiskuun ilmoittautuvat ilmaiseksi Fillari-messuille

Perjantaina 11.3.2011 klo 12-14 järjestetään Suomi Pyöräilee -tietoisku. Tilaisuus on osa Fillari-messuja ja se pidetään Helsingin Messukeskuksen Auditoriossa. Tilaisuudessa mm. julkistetaan Vuoden pyöräilykunta 2011 ja esitellään Vuoden Polkupyörä 2011 -kisan voittaja. Lisäksi kuullaan paljon mielenkiintoista pyöräilyasiaa.

Tilaisuus on maksuton ja tietoiskuun ennalta ilmoittautuneet voivat tilaisuuden jälkeen veloituksetta tutustua Fillari-messujen lisäksi koko GoExpo-messujen antiin. Paikkoja on jäljellä vielä muutamia, ilmoittaudu nopeasti!

Tietoiskun ohjelma ja ilmoittautumisohjeet: http://www.poljin.fi

HUOM! Ohjelman tiedoista poiketen hepolaisille on varattu ilmoittautumisaikaa keskiviikkoon 9.3. klo 12 asti. Ilmoittaudu kuitenkin mahdollisimman pian.

Tagit:,