Pyöräily ja sosiaalinen media -projekti – kommentoi uuden nettipalvelun määrittelyä pe 4.2. saakka

Helsingin Polkupyöräilijät tiedottaa
****************************************************************

Pyöräily ja sosiaalinen media -projektin tavoitteena on suunnitella ja toteuttaa yhteisöllinen (karttapohjainen) nettipalvelu, jonka avulla pyöräilijät voivat jakaa pyöräilyyn liittyvää tietoa, esimerkiksi reitti- ja paikkasuosituksia. Nettipalveluun tallennettuja tietoja tullaan hyödyntämään mm. HSL:n ja Tampereen pyöräilyn ja kävelyn reittioppaissa (ent. kevyen liikenteen reittiopas). Projekti on osa Liikenneviraston ja LVM:n rahoittamaa Liikkumisen ohjauksen ohjelmaa. Toteutuksesta vastaa Logica Suomi Oy ja Trafix Oy.

Projektin blogissa http://pyoraily-projekti.blogspot.com on parasta aikaa käynnissä tehostettu kommenttikierros palvelun määrittelyyn liittyen. Aiheita ovat esimerkiksi merkintöjen luokittelu, lisääminen ja jakaminen, merkintöjen selaus ja haku, kuvat, linkit, keskustelu sekä kirjautuminen ja profiili.

Aiheita voi kommentoida ensi perjantaihin 4.2. saakka, johon mennessä saadut kommentit ehditään vielä huomioida palvelun pilotin toteutuksessa. Ensi viikon maanantaina 7.2. saaduista kommenteista julkaistaan kooste.

Valmista palvelua pääsee kokeilemaan Fillarimessuilla 11.-13.3.2011.

Projektin blogi
http://pyoraily-projekti.blogspot.com/

Tagit: