Jäsentiedote 51/2010

HePon vuosikokouksen satoa, Ilmoittaudu HePon spinning-tunneille, Retkikokous tammikuussa, Juhlavuoden Polkija-lehteä valmistellaan, Osallistu liityntäpysäköintiratkaisujen konseptointiin…

Hyvää joulua!

Vuoden viimeisen jäsentiedotteen myötä HePo toivottaa jäsenilleen hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2011! Alkava vuosi on yhdistyksen 30-vuotisjuhlavuosi. Juhlaa on siis luvassa!

Helsingin Polkupyöräilijät ry:n jäsentiedote – Viikko 51/2010
*********************************************************************

HePon syyskokous 19.12. – yhdistykselle uusi hallitus ja puheenjohtaja
HePon spinning-tunneille muutama paikka vapaana – ilmoittaudu heti!
HePon Kilometrikisasta vastaanottamat palkinnot arvottiin
Retkikokous kesän 2011 lauantai- ja sunnuntairetkistä tammikuussa
Lähetä juttuja ja kuvia juhlavuoden Polkijaan
Osallistu pyöräilyn liityntäpysäköintiratkaisujen konseptointiin

*********************************************************************

1. HePon syyskokous 19.12. – yhdistykselle uusi hallitus ja puheenjohtaja

Helsingin Polkupyöräilijät ry. piti sääntömääräisen syyskokouksensa sunnuntaina 19.12.2010 Annalan puutarhan tiloissa. Sääntömääräisessä syyskokouksessa vahvistettiin toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio ja jäsenmaksun ja kannatusmaksun suuruus vuodelle 2011 sekä valittiin yhdistykselle puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle.

Petri Sipilä jättäytyi pois hallituksesta toimittuaan ansiokkaasti yhdistyksen puheenjohtajana viimeisten kuuden vuoden ajan. Yhdistys kiitti Petriä hänen arvokkaasta työstään kuluneiden vuosien aikana ja muisti häntä myös pienellä lahjalla. Uudeksi yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin varapuheenjohtajana toimiva Janne Nurminen.

Hallituksessa jatkavat toista vuotta Pekka Sirkiä ja Risto Mäentie. Hallituksen erovuorossa olevista jäsenistä uuteen hallitukseen valittiin jatkamaan Jari Kirjalainen ja Laura Ahokas. Uusiksi jäseneksi valikoituivat suljetussa lippuäänestyksessä Timo Hast ja Otso Kivekäs.

Luottamushenkilöiden lisääntyneen työmäärän vuoksi vuosikokouksessa päätettiin nyt ensi kertaa yhdistyksen historiassa maksaa hallituksen jäsenille palkkioita. Kokouksessa käydyn keskustelun ja äänestyksen pohjalta puheenjohtajalle päätettiin maksaa 150 euron suuruinen kuukausikorvaus ja hallituksen muille jäsenille 30 euron suuruinen kokouskohtainen palkkio. Hallituksen ulkopuolisille toimihenkilöille mahdollisesti maksettavista korvauksista päättää hallitus.

Kokouksessa käsiteltiin myös hallituksen esitys HePon liittymisestä perustettavaan valtakunnalliseen Pyöräliittoon. Hallitukselle annettiin valtuudet jatkaa valmisteluja Pyöräliiton perustamiseksi ja HePon liittymiseksi sen jäsenjärjestöksi.

Vuoden 2011 jäsenmaksun suuruudeksi vahvistettiin edellisen vuoden tapaan 15 euroa ja kannatusmaksun suuruudeksi 50 euroa.

2. HePon spinning-tunneille muutama paikka vapaana – ilmoittaudu heti!

Spinning-ryhmä ei ole vielä täysi! Tämän vuoksi ilmoittautumista on jatkettu 7.1. saakka. Tunnit järjestetään, mikäli vähintään 22 henkeä ilmoittautuu mukaan.

Hepo-spinning on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat nostaa kuntoaan. Tunnit pidetään Iisee-areenassa torstaisin klo 18.45 helmi-huhtikuussa 3.2.-7.4.2011. Ohjaajina toimivat Iiseen ohjaajat. Tunnit ovat vain hepolaisille.

Koko kymmenen kerran spinning-setti maksaa vain 55,-/hlö. Hinta saattaa laskea jos ilmoittautuneita on enemmän. Lopullinen hinta ilmoitetaan vahvistamisen yhteydessä ennen laskutusta. Maksuja ei palauteta kuin erityissyistä.

Sitovat ilmoittautumiset Ismo Pykäläiselle sähköpostitse 7.1.2011 mennessä (ismopykalainen at hotmail.com). Ilmoittautuneille vahvistetaan osallistuminen sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä.

Alustava ohjelma:

 1. Syketunti. kehittävä. harjoitusvaikutustavoite 3,5.
 2. Videotunti, maasto.
 3. Pidempi tunti, esim. 75 min, teemana esim. klubimusiikki.
 4. Syketunti, erittäin kehittävä, harjoitusvaikutustavoite 4,5.
 5. Videotunti, maantie,
 6. Nousu-tunti, jossa poljetaan paljon putkelta.
 7. Syketunti, palauttava, harjoitusvaikutustavoite 2,8.
 8. Videotunti, maasto.
 9. Syketunti, maksimitreeni, harjoitusvaikutustavoite 4,8-4,9.
 10. Videotunti, show.

Iisee-areena: Sörnäisten rantatie 33 D, 5 krs. Pukuhuoneet kerrosta alempana, Motivus -kuntosalin yhteydessä (http://www.iisee.fi).

3. HePon Kilometrikisasta vastaanottamat palkinnot arvottiin

Syyskokouksen 19.12.2010 yhteydessä vietettiin myös HePon pikkujouluja. Pikkujoulujen yhteydessä arvottiin Hepon vastaanottamat palkinnot Kilometrikisan suursarjan voitosta. Palkinnot arvottiin kaikkien HePon joukkueeseen osallistujien kesken.

Arpaonni suosi seuraavia:

 • Leena Kontunen, Z-Bike jalkapumppu painemittarilla
 • Elisa Lehtonen, AIM combipack -varustepaketti pyörän huoltoon ja korjaukseen
 • Merja Hanski, Prometheus polkupyörän ajovalo
 • Mikko Heliölä, Prometheus polkupyörän ajovalo
 • Tuomo Vilska, Prometheus polkupyörän ajovalo
 • Jarl Ekström Trelock FC 510 ajotietokone
 • Jyrki Lohva, Trelock FC 510 ajotietokone
 • Jorma Niemi, Trelock FC 510 ajotietokone

Mikäli et päässyt vastaanottamaan palkintoa pikkujouluihin, ota yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info at hepo.fi asian järjestämiseksi!

4. Retkikokous kesän 2011 lauantai- ja sunnuntairetkistä tammikuussa

Tervetuloa keskustelemaan lauantai- ja sunnuntairetkistä Maunulan majalle sunnuntaina 23.1.2011 klo 10. Uusia ideoita ja ehdotuksia otetaan vastaan.

Jos et pääse paikalle, mutta haluat osallistua suunnitteluun, lähetä palautetta osoitteeseen retket at hepo.fi 20.1.2011 mennessä.

Keskustelun jälkeen halukkaat voivat lähteä talviselle pyörälenkille.

5. Lähetä juttuja ja kuvia juhlavuoden Polkijaan

Pahoittelemme sitä, ettei vuoden 2010 aikana saatu tekijäresurssien vähäisyyden vuoksi aikaan yhtään Polkija-lehteä. HePon 30-vuotisen taipaleen kunniaksi on kuitenkin jo vuoden 2011 alkupuolella tarkoitus julkaista näyttävä Polkijan juhlanumero. Kirjoituksia, kuvia ja juttuvinkkejä otetaan vastaan jo nyt. Lähetä panoksesi tai aiheeseen liittyvät tiedustelusi osoitteella polkija at hepo.fi.

6. Osallistu pyöräilyn liityntäpysäköintiratkaisujen konseptointiin

Onko sinulla kokemusta polkupyörän pysäköinnistä junan, metron, raitiovaunun ja bussin käytön yhteydessä pääkaupunkiseudulla? Jos on, niin tule vaikuttamaan asian kehittämiseen tarpeitasi vastaavaksi.

Creadesign Oy on konseptoimassa pyöräilyn liityntäpysäköinnin ratkaisuja. Ratkaisut koskevat paitsi pyörän säilytystä ja lukitsemista, niin myös esim. valvontaa ja opastusta.

Tarvitsemme työryhmään vielä 2-3 henkilöä lisää. Ilmoittautuminen viimeistään 29.1.2010. Mukaan tulevat palkitaan. Tule vaikuttamaan polkupyöräilyn kehittämiseen pääkaupunkiseudulla.

Lisätietoja:

Jukka Mikkonen
Creadesign Oy
gsm 040 596 1746
email jukka.mikkonen at creadesign.fi

Tagit:, , , , , ,