Suuri pyöräkulkue Helsingissä la 22.5.2010

Osallistu ensi lauantaina kevään vaikuttavimpaan pyöräilyyn!

Suuri pyöräkulkue 22.5. klo 13.00 – 14.00 Senaatintorilta Kivikkoon

Reitti: Senaatintori – Itäväylä – Kehä I – Kivikko (Ylläs-Halli)

Pyöräily kuuluu Stadiin – polkaise itsesi liikkeelle viihtyisämmän kaupunkiympäristön puolesta!

Suuri pyöräkulkue on kaikkien pyöräilystä tulevaisuuden liikennemuotona kiinnostuneiden tapahtuma. Kulkueessa pääset kokeilemaan millaiseksi pyöräilykaupungiksi Helsingilläkin on mahdollisuudet kehittyä, kun pyöräilijöille annetaan tarvittava tila kaupunkiliikenteessä. Keskustan katujen lisäksi poliisi rauhoittaa yhden kaistan Itäväylältä kokonaan pyöräilijöitä varten.

Ohjelma

  • 12.00 Kokoontuminen Senaatintorilla alkaa
  • 13.00 Pyöräkulkueen lähtö Senaatintorilta
  • 14.00 Kulkueen kärki saapuu Kivikkoon

Pyöräkulkue päättyy Kivikon Ylläs-Halliin, jossa on menossa FillariFestarin päätapahtuma klo 13.00 alkaen. Kulkueessa pyöräillään leppoisaa vauhtia ja se soveltuu hyvin myös lapsille. Turva-autona joukon hännillä kulkee HSL:n bussi.

Kulkueen järjestävät Pyöräilykuntien verkosto ry, Suomen Tiepalvelumiehet STM ry ja Helsingin Maan ystävät. Kulkue on samalla kevään kolmas Kriittinen pyöräretki.

Tulethan paikalle ajoissa, jotta suuri pyöräilijäjoukko saadaan järjestäytymään kitkattomasti. Viime vuonna kulkue houkutteli mukaan noin 300 pyöräilijää ja nyt on tarkoitus tehdä uusi ennätys. Tapahtuma on maksuton ja kaikki pyöräilyn ystävät ovat tervetulleita.

Lisätietoja:

Matti Hirvonen
toiminnanjohtaja
Pyöräilykuntien verkosto ry

Toinen linja 14
00530 Helsinki
(09) 771 2282, 040 419 4555
www.poljin.fi
www.pyoraillensuomessa.fi

Tagit: